Gathering Shahir FC

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Apakah pilihan anda?

40% 40% 
[ 8 ]
60% 60% 
[ 12 ]
 
Total Votes : 20

Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 7:36 pm

Salam semua FC Wink

Hari tu ada tak kalian dengar heboh heboh berkenaan gathering Shahir FC? Excited farra dengar pasal topic tu. So di sini, farra saja je nak on topic untuk 1st gath kita bersama Encik Ahmad Shahir tersayang ni nanti. Hehe. Mari, mari kawan kawan kita ramai ramai suarakan pendapat tentang lokasi, bila, tujuan serta apa apa sahaja yang berkaitan tentang gathering Shahir FC yang bakal diadakan nanti. Mana tahu, mungkin salah satu pendapat dari anda akan diketengahkan oleh AJK Club? Hee Wink


Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Selain kita support kerjaya Che Ahmad, marilah kita bersama sama mengeratkan silatur rahim sesama kita. Yayyy!!

I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

Ihklas dari Farradilla Cool
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 7:48 pm

farra wrote:Salam semua FC Wink

Hari tu ada tak kalian dengar heboh heboh berkenaan gathering Shahir FC? Excited farra dengar pasal topic tu. So di sini, farra saja je nak on topic untuk 1st gath kita bersama Encik Ahmad Shahir tersayang ni nanti. Hehe. Mari, mari kawan kawan kita ramai ramai suarakan pendapat tentang lokasi, bila, tujuan serta apa apa sahaja yang berkaitan tentang gathering Shahir FC yang bakal diadakan nanti. Mana tahu, mungkin salah satu pendapat dari anda akan diketengahkan oleh AJK Club? Hee Wink


Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Selain kita support kerjaya Che Ahmad, marilah kita bersama sama mengeratkan silatur rahim sesama kita. Yayyy!!

I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

Ihklas dari Farradilla Cool


waaa~
best best..
Razz Razz Razz
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 7:52 pm

shahira wrote:
farra wrote:Salam semua FC Wink

Hari tu ada tak kalian dengar heboh heboh berkenaan gathering Shahir FC? Excited farra dengar pasal topic tu. So di sini, farra saja je nak on topic untuk 1st gath kita bersama Encik Ahmad Shahir tersayang ni nanti. Hehe. Mari, mari kawan kawan kita ramai ramai suarakan pendapat tentang lokasi, bila, tujuan serta apa apa sahaja yang berkaitan tentang gathering Shahir FC yang bakal diadakan nanti. Mana tahu, mungkin salah satu pendapat dari anda akan diketengahkan oleh AJK Club? Hee Wink


Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Selain kita support kerjaya Che Ahmad, marilah kita bersama sama mengeratkan silatur rahim sesama kita. Yayyy!!

I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

Ihklas dari Farradilla Cool


waaa~
best best..
Razz Razz Razz

So bagi la pendapat nye yunk Wink Wink
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 7:55 pm

haha..
sume vote nak gath 3H2M..
alalala sweetnye korg ni..
Wink Wink Wink
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 8:06 pm

Lupa pulak nak letak dekat poll tu 2 hari satu 1 malam. Hehe Razz Razz Razz Razz Sorry terlupa lawan kawan. hee Wink
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 8:08 pm

nape tak wat 7H6M..
haa amik sminggu terus..
Wink Wink Wink
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 8:09 pm

Confirm takleh. Hehe sebab jadual Shahir mesti tengah padat sekarang. So mesti dia bz. Kan? Wink
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 8:11 pm

farra wrote:Confirm takleh. Hehe sebab jadual Shahir mesti tengah padat sekarang. So mesti dia bz. Kan? Wink

hee betul jugak..
Razz Razz Razz
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 8:20 pm

Farra suka kalau kita buat aktiviti santai.

Contoh macam aktiviti berpantai. Mesti best and enjoy Very Happy Very Happy

Tak pun kita buat satu hari lepak dengan dia makan makan, borak borak. Bagi dia kenal semua peminat peminat yang sentiasa menyokong dia.

Tak pun kita buat aktiviti riadah, macam main futsal. Kan che amad suke tu kan? Hee tapi tu tak sesuai pulak dengan tajuk Gathering. hehe Razz Razz

So apa pendapat yang lain?
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  pikAfEeQa on Wed Jun 09, 2010 8:40 pm

kite gath laa kat hotel ke. wat cam event la.
mostly gath macam tuh la.
contoh hi-tea ke,dinner ke
bufday shahir ke..

haaa mesti best!


cheers cheers cheers
avatar
pikAfEeQa

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : saw-rem-barn

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 8:44 pm

Okay jugak kalau dekat hotel tuh. Tak la muka fara merah sangat mcm dalam bus hari tu. Kan pika? HahahaRazz Razz Razz Razz
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  pikAfEeQa on Wed Jun 09, 2010 9:32 pm

aah! merah..
mostly sume merah n berlengas!
muke pika da berminyak2 da~
hahaha

eeh out of topiccccccc!



Laughing Laughing
avatar
pikAfEeQa

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : saw-rem-barn

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 9:34 pm

waa bestnye korang leh jumpe che amad..
jeles meyh..
Suspect Suspect Suspect
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 9:35 pm

shahira wrote:waa bestnye korang leh jumpe che amad..
jeles meyh..
Suspect Suspect Suspect

Nanti kalau confirm ada gath shahira boleh datang, boleh jugak amik gambar sama che amad Wink
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 9:38 pm

farra wrote:
shahira wrote:waa bestnye korang leh jumpe che amad..
jeles meyh..
Suspect Suspect Suspect

Nanti kalau confirm ada gath shahira boleh datang, boleh jugak amik gambar sama che amad Wink


susah kot..
lagi2 bulan depan dah start kuliah..
tambah pulak klau gath tu buat kat tmpat yg jauh2..
tak dapek den nak nolong..
Sad Sad Sad
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Wed Jun 09, 2010 9:53 pm

shahira wrote:
farra wrote:
shahira wrote:waa bestnye korang leh jumpe che amad..
jeles meyh..
Suspect Suspect Suspect

Nanti kalau confirm ada gath shahira boleh datang, boleh jugak amik gambar sama che amad Wink


susah kot..
lagi2 bulan depan dah start kuliah..
tambah pulak klau gath tu buat kat tmpat yg jauh2..
tak dapek den nak nolong..
Sad Sad Sad

Tak ape yunk, nanti mesti ada event lain yang boleh awak join. So dun worry okay Wink Wink
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Wed Jun 09, 2010 10:31 pm

farra wrote:
shahira wrote:
farra wrote:
shahira wrote:waa bestnye korang leh jumpe che amad..
jeles meyh..
Suspect Suspect Suspect

Nanti kalau confirm ada gath shahira boleh datang, boleh jugak amik gambar sama che amad Wink


susah kot..
lagi2 bulan depan dah start kuliah..
tambah pulak klau gath tu buat kat tmpat yg jauh2..
tak dapek den nak nolong..
Sad Sad Sad

Tak ape yunk, nanti mesti ada event lain yang boleh awak join. So dun worry okay Wink Wink


okay Wink Wink Wink
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  pikAfEeQa on Thu Jun 10, 2010 12:50 am

u shahira duduk melaka eh?
ala mesti boleh join punya..
dulu pika pun duduk melaka..
i mean blaja kat melaka.
tp bile ade event gath ke ape kat kl mesti turun jgk!
hehehe



Smile Smile Smile
avatar
pikAfEeQa

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : saw-rem-barn

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  shahira on Thu Jun 10, 2010 2:16 am

pikAfEeQa wrote:u shahira duduk melaka eh?
ala mesti boleh join punya..
dulu pika pun duduk melaka..
i mean blaja kat melaka.
tp bile ade event gath ke ape kat kl mesti turun jgk!
hehehe



Smile Smile Smile


yup, dok melaka..
ooo yeke..
tp kL tu jauh laa..(bg saye laa!)
*padahal takot kena marah ngn parents! anak mak la katekan!*
hehe..
tongue tongue tongue
avatar
shahira

Posts : 44
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Melaka

View user profile http://fara-hana.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  suraya on Thu Jun 10, 2010 7:19 am

wa..best2!

kalau buat after bln 7, x bole la nk nk join if buat byk2 hari sbb dh naik sem
n starting from sem ni ade kls hari sabtu... Crying or Very sad

klu b4,maybe bole..hehe...

ape kate, utk starting buat sehari je dulu, just nk kenal2 ngn sume org...
mcm pika ckp, buat hi-tea o dinner. n birthday tu pn best jgak...

p/s: klu bole buat tmpt yg senang nk pegi n if ade transport lg best.. Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
suraya

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Arikah Kamaruddin on Thu Jun 10, 2010 7:40 am

Wah... gathering2... sronoknye... x sabor le... x kesah la brape ari... kalo wat dinner wif shahir n fc pon da ok... yg pnting jmpe cik amat hoi..hoi..hoi
avatar
Arikah Kamaruddin

Posts : 27
Join date : 2010-06-03
Age : 29
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  DIYANA AZMAN :) on Thu Jun 10, 2010 12:30 pm



Aku suggest buat kat mana-mana pulau@resort kat Msia ni.Boleh jgk buat activity pantai mcm yg kak farra sengal suggestkan tu.Activity antai blh jgk main bola tampar pantai ke,main kejar-kejar duduk ke apa ke en bounce
Activity siang hari boleh buat kat pantai & activity malam hari plak boleh buat unggun api & sambil-sambil tu Shahir menyanyi.Takpun,ada sesi sketsa.If dlm diari Shahir boleh berlakon dgn bdk2 af yg lain,why not kita create satu scene then Shahir & fan ( sapa2 volunteer tapi mesti yg happeninglah) berlakon.Kalau boleh tak perlulah ada activity shopping mcmtu sbb gathering ni utk Shahir jumpa dgn fans dia if nak shopping lain kali pun bolehkan? Very Happy Kalau ada activity karaoke mcmtu,if ada sponsor utk hadiah okay jgk & if tak dapat cari sponsor,hadiahnya ada sesi bergambar antara pemenang tu dgn Shahir.Kan seronok tu even benda tu bukan barang yg boleh disimpan ke apa ke but at least kenangan tu ada Smile

Aku rasa aku ada suggestion lagi tapi buat masa ni simpan je lah dulu yee santa
avatar
DIYANA AZMAN :)

Posts : 83
Join date : 2010-06-03
Age : 25
Location : Kepong,KL

View user profile http://www.alahai-diyana-hoi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  RazmanKL on Thu Jun 10, 2010 4:39 pm

Majlis Berbuka Puasa + Sambutan Harijadi Shahir yg Ke-22thn... cheers cheers
avatar
RazmanKL

Posts : 13
Join date : 2010-06-03
Age : 43
Location : Taman Keramat, Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Thu Jun 10, 2010 9:31 pm

RazmanKL wrote:Majlis Berbuka Puasa + Sambutan Harijadi Shahir yg Ke-22thn... cheers cheers

Menarik nih. Sangat menarik. Fara setuju cheers cheers
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Thu Jun 10, 2010 9:32 pm

DIYANA AZMAN Smile wrote:

Aku suggest buat kat mana-mana pulau@resort kat Msia ni.Boleh jgk buat activity pantai mcm yg kak farra sengal suggestkan tu.Activity antai blh jgk main bola tampar pantai ke,main kejar-kejar duduk ke apa ke en bounce
Activity siang hari boleh buat kat pantai & activity malam hari plak boleh buat unggun api & sambil-sambil tu Shahir menyanyi.Takpun,ada sesi sketsa.If dlm diari Shahir boleh berlakon dgn bdk2 af yg lain,why not kita create satu scene then Shahir & fan ( sapa2 volunteer tapi mesti yg happeninglah) berlakon.Kalau boleh tak perlulah ada activity shopping mcmtu sbb gathering ni utk Shahir jumpa dgn fans dia if nak shopping lain kali pun bolehkan? Very Happy Kalau ada activity karaoke mcmtu,if ada sponsor utk hadiah okay jgk & if tak dapat cari sponsor,hadiahnya ada sesi bergambar antara pemenang tu dgn Shahir.Kan seronok tu even benda tu bukan barang yg boleh disimpan ke apa ke but at least kenangan tu ada Smile

Aku rasa aku ada suggestion lagi tapi buat masa ni simpan je lah dulu yee santa


Keluarkan je semua idea kau. Hehe Razz Razz
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 30
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum