kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

View previous topic View next topic Go down

kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  SN.NAJIHA MANSUL on Wed Jul 14, 2010 6:50 pm

hahaha klu nk masa tu masa birhtday saya boleh x
hehehe....
klu saya dapat habis kan masa satu hari dgn shahir saya nak ajak dia ke suatu tempat UMUM dan kat sana saya nak kongsi perasaan saya n nk dengar perasaan shshir bila kehilagan org yang kami sayang.....

SN.NAJIHA MANSUL

Posts : 1
Join date : 2010-07-14
Age : 27
Location : melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  mun on Wed Jul 14, 2010 7:07 pm

hahaha klu nk masa tu masa birhtday saya boleh x
hehehe....
klu
saya dapat habis kan masa satu hari dgn shahir saya nak ajak dia ke
suatu tempat UMUM dan kat sana saya nak kongsi perasaan saya n nk dengar
perasaan shshir bila kehilagan org yang kami sayang.....


so sweet....

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  afzan amin on Thu Jul 15, 2010 1:02 am

boleh bwk 1 family ke??? sbb akak dh kawin.. hahaha Smile anak2 pun minat gak kt "abg shahir" nie... kalau blh spend da whole day, kite gi jln2 dan mkn2 mcm 1 kluarga gak la... blh la shahir blajar2 mcmane nk jg bdk2.. Razz ... just joking...
avatar
afzan amin

Posts : 22
Join date : 2010-07-14
Age : 40
Location : Ipoh, Perak

View user profile http://fzan6777@yahoo.com

Back to top Go down

Re: kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum