kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Go down

kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  SN.NAJIHA MANSUL on Wed Jul 14, 2010 6:50 pm

hahaha klu nk masa tu masa birhtday saya boleh x
hehehe....
klu saya dapat habis kan masa satu hari dgn shahir saya nak ajak dia ke suatu tempat UMUM dan kat sana saya nak kongsi perasaan saya n nk dengar perasaan shshir bila kehilagan org yang kami sayang.....

SN.NAJIHA MANSUL

Posts : 1
Join date : 2010-07-14
Age : 28
Location : melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  mun on Wed Jul 14, 2010 7:07 pm

hahaha klu nk masa tu masa birhtday saya boleh x
hehehe....
klu
saya dapat habis kan masa satu hari dgn shahir saya nak ajak dia ke
suatu tempat UMUM dan kat sana saya nak kongsi perasaan saya n nk dengar
perasaan shshir bila kehilagan org yang kami sayang.....


so sweet....

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  afzan amin on Thu Jul 15, 2010 1:02 am

boleh bwk 1 family ke??? sbb akak dh kawin.. hahaha Smile anak2 pun minat gak kt "abg shahir" nie... kalau blh spend da whole day, kite gi jln2 dan mkn2 mcm 1 kluarga gak la... blh la shahir blajar2 mcmane nk jg bdk2.. Razz ... just joking...
avatar
afzan amin

Posts : 22
Join date : 2010-07-14
Age : 41
Location : Ipoh, Perak

View user profile http://fzan6777@yahoo.com

Back to top Go down

Re: kalau dapat habis kan masa satu hari dgn shahir

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum