Harapan anda pada shahir...

View previous topic View next topic Go down

Harapan anda pada shahir...

Post  Arikah Kamaruddin on Mon Jul 26, 2010 12:42 am

Berikan sokongan dan dorongan anda pada che amat ni tanpa berbelah bagi k...
tp, pastinya setiap orang mmpunyai harapan yang trtntu pada dia yg skarg ni dah mnjadi ikon n idola kanak2 hingga dewasa...
pastinya ramai yg trsentuh bila melihat kanak2 pon pandai nyanyikn lagu KDP kn... hahaha

lets share to this forum, ape harapan korg pada dia...


I love you
avatar
Arikah Kamaruddin

Posts : 27
Join date : 2010-06-03
Age : 29
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

ape ek???

Post  Arikah Kamaruddin on Mon Jul 26, 2010 12:46 am

mmg nak tgk dia sambung blaja... hope impian tu akan terlaksana k...
smoga Shahir diberi kesempatan utk meneruskan pengajiannya...

selain tu mmg nak tgk Shahir mnjadi artis yg berjaya seperti artis2 kita yg da establish skarg ni...
merangkul byk anugerah n mmpunyai peminat yang sentiasa bersamanya susah n senang... Smile
avatar
Arikah Kamaruddin

Posts : 27
Join date : 2010-06-03
Age : 29
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Harapan anda pada shahir...

Post  afzan amin on Mon Jul 26, 2010 2:15 am

salam sume..

harapan akak n sume peminat mestilah nk tgk shahir nie b'jaya dunia & akhirat.. jika ade rezeki utk smbg pelajaran, dialu2kanlah.. shahir juga masih m'punyai harapan utk wujudkn pusat futsal yg t'gendala.. akak harap impian t'sebut akan t'capai.. at least ade la sumber p'dapatan klau job makin b'kurangan (mintk dijauhkn la) sbb kite x tau rezeki kite di masa depan kn.. Smile

harapan lain :
i) tidak lupa diri, meninggi diri, jd anak yg soleh, b'tanggungjwb ke atas kluarga
ii) m'jd ikon yg menitikberatkn nilai2 murni dlm kehidupn
iii) m'jd p'hibur serba boleh dgn b'pegang kpd prinsip hidup yg teguh
iv) jgn lupakn jasa peminat atau m'sia2kn pengorbanan mereka. jgn mase dh suam2 kuku nanti, br nk ingt peminat yea..
iv) b'temu jodoh dgn wanita yg m'punyai latarbelakang yg baik & solehah, insyaallah...

rasenye byk lg yg akak harapkn tp akak bg peluang pd org lain pulak la yea.... Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
afzan amin

Posts : 22
Join date : 2010-07-14
Age : 40
Location : Ipoh, Perak

View user profile http://fzan6777@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Harapan anda pada shahir...

Post  INTAN SHAFINAS on Mon Jul 26, 2010 6:10 am

Arikah Kamaruddin wrote:mmg nak tgk dia sambung blaja... hope impian tu akan terlaksana k...
smoga Shahir diberi kesempatan utk meneruskan pengajiannya...

selain tu mmg nak tgk Shahir mnjadi artis yg berjaya seperti artis2 kita yg da establish skarg ni...
merangkul byk anugerah n mmpunyai peminat yang sentiasa bersamanya susah n senang... Smile

setuju2.. nk sgt tgk shahir smbg study cam org laen....
and yg paling penting.... Shahir 10 tahun akan dtg adalah shahir yg kiter knal mse dye mule2 msok AF8.... x berubah n tetap che amad hoi hoi hoi seperti sekarang.........
avatar
INTAN SHAFINAS

Posts : 19
Join date : 2010-07-09
Age : 23
Location : Seremban, Negeri Sembilan

View user profile http://aquniqz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Harapan anda pada shahir...

Post  najwaridz on Wed Jul 28, 2010 11:16 am

HOPEFULLY SHAHIR XAKN BERUBAH DR SGALE ASPEK...SENTIASE MENJADI CONTOH TERBAIK KPD SEMUA GOLONGAN,ESP KANAK2..TETAP DGN PRINSIP DIA..N THE IMPORTANT JGN LUPA TNGGUNGJAWAB SBG SEORG HAMBA DAN KHALIFAH KAT DUNIA NI...
avatar
najwaridz

Posts : 57
Join date : 2010-06-04
Age : 26
Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Harapan anda pada shahir...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum