Gathering Shahir FC

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Apakah pilihan anda?

40% 40% 
[ 8 ]
60% 60% 
[ 12 ]
 
Total Votes : 20

Re: Gathering Shahir FC

Post  najwaridz on Fri Jun 11, 2010 1:07 pm

DIYANA AZMAN Smile wrote:

Takpe takpe buat dono je kak oi rabbit


Suspect
avatar
najwaridz

Posts : 57
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  DIYANA AZMAN :) on Fri Jun 11, 2010 1:07 pm

flower
avatar
DIYANA AZMAN :)

Posts : 83
Join date : 2010-06-03
Age : 25
Location : Kepong,KL

View user profile http://www.alahai-diyana-hoi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Sun Jun 13, 2010 7:57 pm

memandangkan pernah terlibat secara langsung dan x langsung dgn bbrp aktiviti mcm ni so i think for the 1st time gathering session, elok lah kalau kita buat just 1-day punye program and dekat area kl je. prog utk cuti 2-3-4 hari tu agak kureng sesuai utk 1st time gathering. sbb its not easy utk manage semua yg berkaitan.

program berbuka puasa & celebr8 besday boy tu insyaallah boleh kita buat kalau x clash dgn schedule che ahmad. tp nak tunggu bulan pose nyer prog tu mungkin agak lama pulak utk fans yg lain tunggu.

So, b4 nak buat prog bulan pose tu kita leh arrange 1-day prog lepak2 santai dgn che ahmad. dlm prog 1 hari tu kita leh wat sesi ice-breaking, makan2 (if nak bbq pon blh), sambil petik2 gitar pastu kita dera che ahmad nyanyi.

ape2 pon kita dgr pendapat semua org dulu n tgk mana yg mendapat sambutan.
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Sun Jun 13, 2010 8:53 pm

Cik Mell wrote:memandangkan pernah terlibat secara langsung dan x langsung dgn bbrp aktiviti mcm ni so i think for the 1st time gathering session, elok lah kalau kita buat just 1-day punye program and dekat area kl je. prog utk cuti 2-3-4 hari tu agak kureng sesuai utk 1st time gathering. sbb its not easy utk manage semua yg berkaitan.

program berbuka puasa & celebr8 besday boy tu insyaallah boleh kita buat kalau x clash dgn schedule che ahmad. tp nak tunggu bulan pose nyer prog tu mungkin agak lama pulak utk fans yg lain tunggu.

So, b4 nak buat prog bulan pose tu kita leh arrange 1-day prog lepak2 santai dgn che ahmad. dlm prog 1 hari tu kita leh wat sesi ice-breaking, makan2 (if nak bbq pon blh), sambil petik2 gitar pastu kita dera che ahmad nyanyi.

ape2 pon kita dgr pendapat semua org dulu n tgk mana yg mendapat sambutan.

Setuju dengan kak Mell. Hmm tak sabar nak tunggu program yang ni. Hope semuanya dapat berjalan lancar. Hope jugak che amad tak bz.

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 31
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  suraya on Mon Jun 14, 2010 1:25 am

Cik Mell wrote:memandangkan pernah terlibat secara langsung dan x langsung dgn bbrp aktiviti mcm ni so i think for the 1st time gathering session, elok lah kalau kita buat just 1-day punye program and dekat area kl je. prog utk cuti 2-3-4 hari tu agak kureng sesuai utk 1st time gathering. sbb its not easy utk manage semua yg berkaitan.

program berbuka puasa & celebr8 besday boy tu insyaallah boleh kita buat kalau x clash dgn schedule che ahmad. tp nak tunggu bulan pose nyer prog tu mungkin agak lama pulak utk fans yg lain tunggu.

So, b4 nak buat prog bulan pose tu kita leh arrange 1-day prog lepak2 santai dgn che ahmad. dlm prog 1 hari tu kita leh wat sesi ice-breaking, makan2 (if nak bbq pon blh), sambil petik2 gitar pastu kita dera che ahmad nyanyi.

ape2 pon kita dgr pendapat semua org dulu n tgk mana yg mendapat sambutan.

setuju jgak!!!!!!!! cheers cheers cheers
avatar
suraya

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Mon Jun 14, 2010 3:20 am

setuju2 jugak. jgn lupe vote poll tu. kalau ramai yg setuju then kita leh propose to admin utk mereka deal with che ahmad and the rest of the committees.

cheers cheers Laughing
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  suraya on Mon Jun 14, 2010 5:16 am

Cik Mell wrote:setuju2 jugak. jgn lupe vote poll tu. kalau ramai yg setuju then kita leh propose to admin utk mereka deal with che ahmad and the rest of the committees.

cheers cheers Laughing

sudah. saya sudah vote awal2 lg dh..hehe...
cheers cheers cheers cheers
avatar
suraya

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Mon Jun 14, 2010 9:18 pm

chaiyok! chaiyok!! suraya... Laughing
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  suraya on Tue Jun 15, 2010 9:44 am

Cik Mell wrote:chaiyok! chaiyok!! suraya... Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
suraya

Posts : 25
Join date : 2010-06-03
Age : 28
Location : perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  farra on Tue Jun 15, 2010 9:08 pm

Tak ada berita kan pasal gath? Mungkin jadual shahir terlalu padat sampai raya la. Kan?

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Like a Star @ heaven
avatar
farra

Posts : 72
Join date : 2010-06-03
Age : 31
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

:)

Post  Anis Faisal on Tue Jun 15, 2010 9:29 pm

hmm.
I love you

Anis Faisal

Posts : 8
Join date : 2010-06-15
Age : 20
Location : K.L

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  miszATIN on Wed Jun 16, 2010 1:32 am

sy sokong je.. kalo ade ape2 pasal gath dont forget 2 inform me ya ??? flower
avatar
miszATIN

Posts : 14
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : Johor Bahru

View user profile http://www.dummychic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  mun on Thu Jun 17, 2010 2:57 am

*


Last edited by muni on Wed Jan 07, 2015 2:34 am; edited 1 time in total

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  najwaridz on Thu Jun 17, 2010 4:22 am

ap2 pn gath sy xkesah...yg pnting ad fan ad shahir...hehe
sokong je sume...kak mell punye idea tu best..

cheers cheers cheers
avatar
najwaridz

Posts : 57
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Sun Jun 20, 2010 8:01 pm

ape2 pon kita tunggu dari admin & committee. Very Happy
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  mun on Sun Jun 20, 2010 9:35 pm

maybe dalam mase terdekat ni xde la kot...SHAHIR bz sekarang..kan??kan???....mane comment dari admin and commitee..hehehe

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Mon Jun 21, 2010 9:21 pm

admin n committee bz la tuh. x pe. diorg akan inform punye aktiviti shahir. kalau x kt forum akan diupdate kt fb jugak.. Very Happy
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  mun on Mon Jun 21, 2010 11:35 pm

hehehe....xdapat buka fb sbb kat tmpt keje nih block fb...leh buka after kul 530 jew...

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Tue Jun 22, 2010 12:13 am

murni, x pe. kalau selalu on9 kang keje x siap lak. Laughing
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  mun on Tue Jun 22, 2010 12:15 am

hehe..tol gak...tapi keje da siap...da xtau nk wat per...hhehehe

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Cik Mell on Tue Jun 22, 2010 12:19 am

ape kata buat 5S tmpt sendiri? Very Happy
avatar
Cik Mell

Posts : 30
Join date : 2010-06-13
Age : 35
Location : PJ/KL

View user profile http://mells-delite.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  mun on Tue Jun 22, 2010 12:28 am

xmooo...xbesh nanti

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Gathering Shahir FC

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum