Di mana mulanya cinta anda pada shahir.......

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Di mana mulanya cinta anda pada shahir.......

Post  gerds on Mon Jul 19, 2010 7:31 am

farniefunny wrote:sejak tgk DIARIKU..SHAHIR Very Happy , mmg best tgk shahir ckp n ngn cara dier cerita kan hehe Embarassed


true. cara shahir bersahaja...its really him! tak poyo mcm sesetengah artis..control macho bagai.
avatar
gerds

Posts : 11
Join date : 2010-07-15
Location : tg pu3

View user profile

Back to top Go down

Re: Di mana mulanya cinta anda pada shahir.......

Post  Admin on Tue Jul 20, 2010 2:18 am

Cik Mell wrote:agree dgn admin. kita pon suka masa tirai lg. rasa mmg suara die sedap sgt2. nyanyi pulak lagu sifu. lagi menyerlahkan kejantananzz suara che ahmad tu.

lagu khatimah cinta tu best ape shahir nyanyi. lagi best dr 6th sense sbb shahir nyanyi sgt clear kita blh dgr jelas patah2 perkataan yg die sebut. Very Happy

HEHE , betul2 , SHAHIR nyanyi sgt clear , to be honest wif u all guys , sy baru jea tgk af musim kelapan ni dr mule smpi habis, af1, af2, af3 smpi af7 tak pernah tgk, bkn tak tau tp tak berminat ... af8 nie tgk jugak minggu tirai tu sbb adik nk tengok , n first tgk sy bole suke jugak sbb rmi juge bole nyanyi dgn baik... so agak terperanjat sbb af8 ni demam dea org kate dah surut , tp dlm surut tu , sy rase pelajar af 8 lg banyak bagus2 dr af season sebelum ni yg sy tgk kadag2 tperanjat betul ke dorg ni pernah masuk af? sbb nyanyi x best ... hehe

NAK BERKONGSI dgn anda semua, tahun ni dua ramalan sy tepat tau! First DATO' SITI NURHALIZA akn menang BINTANG PALING POPULAR dn second SHAHIR akan jadi JUARA AF! Agak kecewa Shahir tersingkir diminggu ketujuh tp x worry sgt sbb afkan penuh kejutan, so masa tu doa sgt2 akn ade afmasuk... tp bimbang jugak sbb setahu sy waktu tu af7 pun dah buat afmasuk, biasenye af ni x kan ulang bende yg same dlm musim seterusny, contohny AFMASUK wujud musim ke-4 kan ? then musim kelima n enam takde, tujuh baru diadakan balik.... aisehhhhh sori sy dah lari dr topik ni ... lol! lol! lol! lol! geek tongue tongue tongue tongue
avatar
Admin
Admin

Posts : 54
Join date : 2010-05-19
Age : 29
Location : Selangor, Malaysia

View user profile http://shahirfc.forumotion.com

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum