kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

View previous topic View next topic Go down

kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  ahmad on Sun Jul 11, 2010 10:24 am

dulu2 ramai lepak chat kat situ..
tapi skrg da semakin kurang laa...
dulu pukul 3am masih ada org lagi..
ni baru pkl 10pm sunyi sepi jek..
mane dorg menghilang???

yang ada murnizahayati jek setiap pagi..
hahahaha Razz

ahmad

Posts : 5
Join date : 2010-06-03
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  mun on Sun Jul 11, 2010 7:13 pm

*


Last edited by muni on Wed Jan 07, 2015 2:33 am; edited 1 time in total

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  najwaridz on Mon Jul 12, 2010 1:21 am

huhuhu..tau xap..dlu tiap hari i msok cni n ad je bnd nak sembng..lately tgk asyik xad org je,.i pn slow je la msok cni..huhuhu
avatar
najwaridz

Posts : 57
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  mun on Mon Jul 12, 2010 7:20 pm

*


Last edited by muni on Wed Jan 07, 2015 2:36 am; edited 1 time in total

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  INTAN SHAFINAS on Wed Jul 14, 2010 4:01 am

mybb sume tumpu pd FB je... tgk2 gmba shahir.. kan??
avatar
INTAN SHAFINAS

Posts : 19
Join date : 2010-07-09
Age : 24
Location : Seremban, Negeri Sembilan

View user profile http://aquniqz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  gerds on Thu Jul 15, 2010 3:29 pm


apa lagi...gerak gemporrr arrr promote shahirfc forum nih..mcm vote cik ahmad time AF8 dulu.
the only person yang leh tarik fans ke sini ialah thru cik ahmad gakkk..
kalau cik ahmad slalu kat sini, update ker..reply post ker..sure gempak balik tempat nih...hehe..(sekadar bagi idea jerr..)

cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
gerds

Posts : 11
Join date : 2010-07-15
Location : tg pu3

View user profile

Back to top Go down

Re: kenapa makin lama makin kurang orang lepak kat forum fc shahir??

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum