Shahir FC's Confirmation...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  Firdaus88 on Sun Jun 13, 2010 11:04 am

diyana : pengesahan tu dia kata

"Salam..

Butiran anda telah diterima oleh pihak shahir fc...
Terima kasih atas pendaftaran anda...
Kini anda secara automatik telah menjadi ahli shahir fc....
Selamat datang & keep updated dgn perkembangan shahir..

Che Ahmad Hoi Hoi Hoi...


Wakil Shahir FC..."

zaim mohd
avatar
Firdaus88

Posts : 5
Join date : 2010-06-09
Age : 29
Location : Chemor, Perak

View user profile http://daus88.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  Firdaus88 on Sun Jun 13, 2010 11:06 am

suraya sabar.. sy pu semggu tggu bru dpt feedback pengesahan.. sabar ye.. Very Happy
avatar
Firdaus88

Posts : 5
Join date : 2010-06-09
Age : 29
Location : Chemor, Perak

View user profile http://daus88.blogspot.com

Back to top Go down

salam

Post  aza95 on Mon Jun 14, 2010 12:48 am

pengesahan pe??

aza95

Posts : 20
Join date : 2010-06-03
Age : 22
Location : Johor

View user profile

Back to top Go down

cmniu ni?help me.

Post  Anis Faisal on Tue Jun 15, 2010 9:34 pm

cmne nk jadi Shahir FC?

Anis Faisal

Posts : 8
Join date : 2010-06-15
Age : 20
Location : K.L

View user profile

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  DIYANA AZMAN :) on Sat Jun 19, 2010 1:26 am



Oh macamtu ke baru tahu.Thanks for the information Very Happy
avatar
DIYANA AZMAN :)

Posts : 83
Join date : 2010-06-03
Age : 25
Location : Kepong,KL

View user profile http://www.alahai-diyana-hoi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  najwaridz on Sat Jun 19, 2010 4:28 am

[quote="Firdaus88"]diyana : pengesahan tu dia kata

"Salam..

Butiran anda telah diterima oleh pihak shahir fc...
Terima kasih atas pendaftaran anda...
Kini anda secara automatik telah menjadi ahli shahir fc....
Selamat datang & keep updated dgn perkembangan shahir..

Che Ahmad Hoi Hoi Hoi...


Wakil Shahir FC..."

zaim mohd[/quo

sy pn dpt pengesahan sme cm ni... flower
avatar
najwaridz

Posts : 57
Join date : 2010-06-04
Age : 27
Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  mun on Sun Jun 20, 2010 11:34 pm

camtu yer..kalu xdpt pengesahan tu makne nyer lom jadi SHAHIR FC ler yer..

mun

Posts : 56
Join date : 2010-06-17
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  gerds on Mon Jul 19, 2010 9:03 am


wah...aku dah berzaman gakk antar application tp still tak dpt notification ke hapa ker...
last2 tgk registration closed lak sekarang nih..
wahhh..apakah??
bagi email pon tak ada orang layan...apakah??
gimana sehh... Sad
avatar
gerds

Posts : 11
Join date : 2010-07-15
Location : tg pu3

View user profile

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  afzan amin on Mon Jul 19, 2010 8:56 pm

akak pun x dpt ape2 confirmaion... mase join 2, borang p'daftaran masih dibuka.. tp x lame pehtu, p'daftaran ditutup sementara... so i just wait, wait, wait n keep on waiting je la... hahaha.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad (lawak tul la muka 'evil' nie)
avatar
afzan amin

Posts : 22
Join date : 2010-07-14
Age : 40
Location : Ipoh, Perak

View user profile http://fzan6777@yahoo.com

Back to top Go down

PENGESAHAN MENJADI AHLI SHAHIR FC

Post  Admin on Tue Jul 20, 2010 2:02 am

Assalamualaikum

Hmm nmpknye ramai yg keliru sama ada anda semua dah sah atau blm menjadi ahli Shahir FC. Harap penjelasan dibawah dpt menyelesaikan masalah anda.

PENDAFTARAN AHLI SHAHIR FAN CLUB DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU
Ini dilakukan untuk memberi laluan kepada proses pendaftaran seterusnya, iaitu pendaftaran yang akan diselia oleh AJK Pendaftaran Kelab Peminat di Shahir FC iaitu Dhanie RaZz, Ara Aziz, dan Nor'Ain Musa (boleh cari di Facebook).
Pendaftaran ini dilakukan dengan mengumpul semua borang2 pendaftaran sama ada borang bercetak (yg didapati semasa konsert final) dan borang online melalui emel (yang dipaparkan dalam website rasmi). Terlalu banyak pendaftaran daripada peminat yg ingin mendaftar, so laluan masuk utk pendaftaran terpaksa dihentikan sementara. DIINGATKAN SEMENTARA SAHAJA! Jadi AJK Pendaftaran akan memproses segala pendaftaran yg telah di hantar (sebelum penutupan sementara pendaftaran) dan akan mengesahkan pendaftaran anda. Feedback yang sebenarnya akan diberikan kemudian pada satu hari nanti sama ada melalui pos (bagi yg tidak mempunyai emel) atau e-mel. Buat masa ini ada yang mendapat emel maklum balas dari Admin melalui emel dan hendaklah diingatkan EMEL TERSEBUT HANYA BERMAKSUD ADMIN SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN ANDA, bagaimanapun faktor masa yang terhad telah menyebabkan tidak semua pendaftaran anda yang telah diterima dibalas emel telah menerima. Admin minta maaf sekali lagi, tetapi hal ini sudah berkali-kali diterangkan dalam WEBSITE sebelum ini.

ADA YANG DAPAT FEEDBACK DAN ADA YANG TIDAK MENDAPAT FEEDBACK
Admin ingin mewakili AJK Pendaftaran Shahir FC iaitu Dhanie, Ara dan Ain kerana tidak dapat membalas semua emel penerimaan (bukan pengesahan) pendaftaran anda kerana kami bukan hanya bekerja untuk fc, tetapi mempunyai pekerjaan yang lain juga demi mencari sesuap nasi. Faktor masa yang terhad adalah kenapa tidak semua daripada anda menerima emel penerimaan borang pendaftaran. Untuk pengetahuan anda, kami menerima hampir 2000 pendaftaran dimana setiap butir kami perlu copy and paste pada data kami di mana ianya mengambil masa yang agak panjang, jadi memang takde masa la...

Ada juga peminat yang menghantar 2 atau 3 kali pendaftaran walaupun sudah diberitahu perlu menghantar sekali sahaja. KERANA ini hanya membuatkan kerja kami tertangguh (mohon maaf kalau ada terasa hati, tak bermaksud anda semua menyusahkan pihak kami, tetapi kami sangat2 memerlukan komitmen anda dalam membantu kami melicinkan hal pendaftaran ini, minta maaf yea).

Jadi KEPADA PEMINAT YANG BELUM MENGHANTAR SEBARANG BORANG PENDAFTARAN, PENDAFTARAN AKAN DIBUKA SEMULA SECEPAT MUNGKIN SETELAH SEMUA PENDAFTARAN SEMULA INI DISIAPKAN.

Harap maklum, mohon maaf pada semua yang keliru. Yg baik itu datangnya dari ALLAH dan yg buruk itu dari kesilapan kami sendiri.
avatar
Admin
Admin

Posts : 54
Join date : 2010-05-19
Age : 29
Location : Selangor, Malaysia

View user profile http://shahirfc.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  afzan amin on Wed Jul 21, 2010 1:11 am

salam admin... thanx diatas penerangan yg cukup panjang dan cukup lebar... Laughing Laughing Laughing utk jd member SFC, ade limit UMUR x??? almaklum le akak ni dh 30an... takut korang xnk terima je.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
afzan amin

Posts : 22
Join date : 2010-07-14
Age : 40
Location : Ipoh, Perak

View user profile http://fzan6777@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  gerds on Wed Jul 21, 2010 7:42 am

afzan amin wrote:salam admin... thanx diatas penerangan yg cukup panjang dan cukup lebar... Laughing Laughing Laughing utk jd member SFC, ade limit UMUR x??? almaklum le akak ni dh 30an... takut korang xnk terima je.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

hai afzan............nak nyanyi sket nih..." kita serupaaaaa..." (umur 30-an)

atfirst, terfikir gak kenapa shahir fc x reply2 or bagi notification ttg pendaftaran. Adakah diriku terlalu kertu (tetttt..!) utk jadi SFC?? Very Happy .............ANYWAY.......THANKS ADMIN utk clarification and explanation. Maafmu kuterima...hehe.. Smile.

go ADMIN go !! cheers
avatar
gerds

Posts : 11
Join date : 2010-07-15
Location : tg pu3

View user profile

Back to top Go down

Re: Shahir FC's Confirmation...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum